ECG Electrodes

Onze ECG toestellen kunnen aangesloten worden op verschillende modellen elektrodenkabels. Afhankelijk van het beoogde gebruik kunnen andere kabels voor u de geschikte keuze zijn.

De voordelen en nadelen van de verschillende types ECG electrodes.

Plakelektrodes

De plakelektrodes worden vastgeklikt via een drukknop- of snap-aansluiting.

electrode
ECG-electrodes: 32mm x 36mm

Onze ECG elektrodes zijn beschikbaar voor rust-ECG en voor inspannings-ECG. De hoogkwalitatieve gel-elektrodes worden gemaakt in Europa, kleven zeer goed en geven een fantastische geleiding dankzij de geleidende gel.

De rust-ECG elektrodes hebben een afmeting van 32 x 36mm. Deze kunnen tevens voor inspanningsproeven gebruikt worden.

De ronde elektrodes voor inspanningsproeven hebben een diameter van 50mm en bezitten extra kleefkracht zodat ze minder makkelijk loskomen tijdens overmatig zweten.

Peertjes en klemmen

De kabel voor peertjes en klemmen is een herbruikbare en goedkope oplossing. De elektroden worden via onderdruk vastgezogen op de huid van de patiënt. Geleidende gel of spray is noodzakelijk om een aanvaardbaar resultaat te bekomen.

peertjes-klemmen ECG

Vacuumsystemen

Vacuumsystemen of zuigsystemen voor ECG werken met een actieve pomp die de elektrode vastzuigt. Deze toestellen laten een zeer snelle meting toe en geven de best mogelijke adhesie en een fantastische geleiding. Een must voor inspanningsproeven, maar ook voor rust-ECG geven deze systemen een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Verschillende modellen van het ECG-vacuumsysteem zijn beschikbaar.

vacuumsystemen ECG
français | english