Materiaal voor Huisartsengeneeskunde

Voor huisartsen bieden we een interessant gamma van hoogkwalitatief materiaal aan:

Spirometers
Spirometers

Spirometers meten de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met HIS of ZIS systeem en moeten niet geïjkt worden.
ECG Toestellen
ECG Toestellen

RDSM biedt u hoogtechnologische ECG toestellen van de beste kwaliteit aan. Zowel 1- als 12-kanaals toestellen behoren tot ons gamma.
Bloeddrukmeters
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor thuismeting, voor zorgverstrekkers en 24-uurs bloeddrukmeters. RDSM heeft meer dan 25 jaar ervaring met bloeddrukmeters.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten

RDSM gamma sneltesten, POCT systemen, lactaatmeters, glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter en urinezuurmeters.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe Healthmonitor is een geavanceerd toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk en temperatuur meet. Het is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Audiometers
Audiometers

Gamma computergestuurde audiometers van de beste kwaliteit aan scherpe prijzen.
Samaritan AED
Samaritan AED

De Samaritan AED is een semi-automatische externe defibrillator voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Digitale Microscoop
Digitale Microscoop

Digitale Microscoop voor het vergroten van huidletsels. Vergroting tot 200 maal en mogelijkheid tot opslaan van beelden op PC met meegeleverde software
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze Medische Toestellen - voorgoed gedaan met kabels.
français | english