Medisch Materiaal

Medisch materiaal voor cardiologie, pneumologie, sportgeneeskunde, arbeidsgeneeskunde en huisartsengeneeskunde. De meeste van deze medische gebruiksmaterialen kunnen gebruikt worden met onze medische apparatuur.

COVID-19 sneltest AMP
AMP COVID-19 sneltest

De AMP COVID-19 antigen sneltest is de sneltest met de beste specificiteit en sensitiviteit op de markt. De test is goedgekeurd door het FAGG
COVID-Influenza sneltest
COVID19 - Influenza sneltest AMP

De AMP CoV-2 Ag - Flu A+B sneltest laat toe om met 1 staalname zowel SarsCov te detecteren als influenza A en B en geeft resultaat in 15 minuten.
COVID-19 IgG/IgM
COVID-19 IgG/IgM sneltest

De sneltest COVID-19 IgG/IgM detecteert antilichamen in het bloed. De test toont op die manier afweer aan tegen het COVID-19 virus.
Virus collectie kit
COVID-19 Virus Collectie en Transport

Met de virus collectie kit is het mogelijk om om monsters te verzamelen voor de analyse van Covid-19.
Sneltesten
Sneltesten

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
ECG Electrodes
ECG Electrodes

ECG elektrodes bestaan in verschillende vormen. RDSM biedt een volledig gamma ECG elektrodes aan: plakelektrodes, peertjes/klemmen en vacuumelektrodes.
Accessoires
Spirometrie Accessoires

Spirometrie Accessoires: calibratiespuit, mondstukken, neusknijpers, filters, wegwerpturbines en vervangstukken voor onze spirometers
Respiratoir Circuit
Respiratoire Circuits

RDSM verdeelt het gamma van Hans Rudolph, wereldleider op het gebied van accessoires voor respiratoire circuits en calibratiespuiten voor spirometers.
Zwangerschapstest
Urinaire Zwangerschapstest

Urinaire Zwangerschapstest van Nal von Minden
Teststrips
Teststrips - sneltesten

Sneltesten voor biochemische en drugscreen teststrips: Infectiologie , gynecologie, bacteriologie, cardiologie, oncologie, latexallergie, drugtesten,...
Bloedtest
Myoglobine/CK-MB/Troponine bloedtest

Diagnostische bloedtest voor myoglobine, ck-mb en troponine, voor snelle detectie van myocard infarct en betere opvolging en prognose post-infarct.
français | english