Medische Apparatuur

RDSM maakt en verdeelt topkwaliteit medische apparatuur. Wij spitsen ons voornamelijk toe op medisch materiaal in de volgende specialiteiten:

Klik op een categorie om alle medische toestellen die we aanbieden te zien.

Spirometers
Spirometers

Spirometers meten de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met HIS of ZIS systeem en moeten niet geïjkt worden.
ECG Toestellen
ECG Toestellen

RDSM biedt u hoogtechnologische ECG toestellen van de beste kwaliteit aan. Zowel 1- als 12-kanaals toestellen behoren tot ons gamma.
Bloeddrukmeters
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor thuismeting, voor zorgverstrekkers en 24-uurs bloeddrukmeters. RDSM heeft meer dan 25 jaar ervaring met bloeddrukmeters.
Patiënt Monitors
Patiënt Monitors

Patiënten monitors voor bedside opvolging, chirurgie of gebruik in ambulance of in het veld. Verschillende formaten beschikbaar met alle mogelijke opties.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
Ergospirometrie
Ergospirometrie

Ergospirometrietoestellen: CPET voor pneumologie, cardiologie, fitness, sportartsen en atleten. Betaalbare bepaling van VO2Max, zonder calibratie.
Fietsergometers
Fietsergometers

Fietsergometers die kunnen aangedreven worden door ECG toestellen. Verschillende modellen van de merken Monark en Ergoline zijn beschikbaar.
Loopbanden
Loopbanden

Loopbanden voor inspanningstesten die kunnen aangedreven worden door ons electrocardiogram CardioFlex ECG. Verschillende modellen beschikbaar.
Cryochirurgie
Cryochirurgie

Cryochirugie apparaten voor huisartsen, dermatologen, gynecologie en dierenartsen. De CryoIQ toestellen genereren temperaturen tot -89 graden Celsius.
Respiratoir Circuit
Respiratoire Circuits

RDSM verdeelt het gamma van Hans Rudolph, wereldleider op het gebied van accessoires voor respiratoire circuits en calibratiespuiten voor spirometers.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Audiometer PDD401
Audiometer PDD401

Audiometer PDD401 is een PC-gekoppelde audiometer met goed isolerende hoofdtelefoon en software, die volautomatisch een volledige audiometrie kan afnemen.
Huidplooimeter
Huidplooimeter

Aluminium huidplooimeter voor het bepalen van het subcutane vetgehalte. Eenvoudig in gebruik, duidelijk afleesbare en nauwkeurige schaal en stevig.
Handkrachtmeter
Smedley Handdynamometer

Smedley Handdynamometer wordt gebruikt voor meten van handkracht, revalidatie en opvolging van krachttraining. Gemaakt van hoogwaardig aluminium.
Samaritan AED
Samaritan AED

De Samaritan AED is een semi-automatische externe defibrillator voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Weegschaal BT
Bluetooth Weegschaal

De Bluetooth weegschaal is een precieze personenweegschaal die gewicht en BMI meet, met draadloze connectiviteit en een geheugen voor 4 verschillende personen.
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze medische toestellen voor gebruik in de artsenpraktijk. ECG, spirometrie, bloedrukmeter en andere diagnostische toestellen zonder kabels.

Overzicht van onze produkten per pathologie.

français | english