Monark Ergometriefietsen

Monark is een Zweedse fabrikant die al meer dan 70 jaar ergometriefietsen maakt. De medisch gekeurde ergometriefietsen zijn wereldwijd een standaard in de inspanningsfysiologie. De Monark ergometriefietsen kunnen door de software van het CardioFlex ECG aangedreven worden tijdens inspanningsproeven.

Monark LC6 Novo

monark LC6 novo

De Monark LC6 Novo is de perfecte ergometer voor fysiologische tests en de voor de hand liggende keuze voor elk onderzoekslaboratorium, waar nauwkeurigheid en herhaalbaarheid essentieel zijn. De LC6 Novo is uitgerust met het Novo besturingssysteem wat garant staat voor een zeer snelle en nauwkeurige aanpassing van de weerstand. De weerstand kan ofwel RPM-afhankelijk of RPM-onafhankelijk zijn. De LC6 Novo kan worden gebruikt als stand-alone ergometer of worden bestuurd door de software van het inspanningselectrocardiogram. Het pendelsysteem biedt u de ongeëvenaarde kalibraties van Monark die nauwkeurige en betrouwbare gegevens garanderen.

De Monark LC6 Novo wordt geleverd met koersstuur en koerszadel, maar het is perfect mogelijk om eigen zadel, pedalen en stuur te monteren. Bovendien kunnen alle elementen perfect op maat gezet worden.

De Monark LC6 genereert wattages van 4W tot maar liefst 1400W en is dus geschikt voor elk type sporter.

Dankzij het unieke vliegwiel vooraan en de snelle motor simuleert deze ergometriefiets perfect het fietsgevoel.

Monark 939 Novo

monark 939 Novo

De Monark 939 Novo is onze eersteklas medische fietsergometer, speciaal ontworpen om geavanceerde fysiologische tests mogelijk te maken waarbij nauwkeurigheid en herhaalbaarheid essentieel zijn. Het gemakkelijke instapframe en de rechtopstaande fietshouding zorgen voor een perfecte test-, revalidatie- en trainingsergometer voor alle fietsers.

De Monark 939 Novo is uitgerust met het Novo besturingssysteem wat garant staat voor een zeer snelle en nauwkeurige aanpassing van de weerstand. De ergometer kan als stand-alone unit worden gebruikt of worden aangestuurd door een extern systeem zoals een metabole kar, ECG-systeem of een computer. Het unieke slinger- en kalibratiesysteem van Monark garandeert ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en herhaalbaarheid.

français | english