Sneltesten

RDSM verdeelt een uitgebreid gamma meetapparaten voor bloedchemiewaarden. Met een simpele vingerprik kan u met deze toestellen op een snelle en eenvoudige manier glycemie, cholesterolemie, hemoglobinemie en uricemie bepalen.

COVID-19 sneltest AMP
AMP COVID-19 sneltest

De AMP COVID-19 antigen sneltest is de sneltest met de beste specificiteit en sensitiviteit op de markt. De test is goedgekeurd door het FAGG
Lactaatmeter
The EDGE Lactaatmeter

The Edge lactaatmeter meet het bloedlactaatgehalte. Geheugen voor 300 lactaatmetingen. Zeer betrouwbaar volgens onafhankelijke studies en goedkope strips.
COVID-19 Antigen test
COVID-19 Antigen sneltest

De Nadal Covid-19 antigen test laat een snelle screening toe voor COVID-19. De testen worden per 20 stuks geleverd met bijhorende neusswabs.
COVID-Influenza sneltest
COVID19 - Influenza sneltest AMP

De AMP CoV-2 Ag - Flu A+B sneltest laat toe om met 1 staalname zowel SarsCov te detecteren als influenza A en B en geeft resultaat in 15 minuten.
COVID-19 IgG/IgM
COVID-19 IgG/IgM sneltest

De sneltest COVID-19 IgG/IgM detecteert antilichamen in het bloed. De test toont op die manier afweer aan tegen het COVID-19 virus.
Virus collectie kit
COVID-19 Virus Collectie en Transport

Met de virus collectie kit is het mogelijk om om monsters te verzamelen voor de analyse van Covid-19.
BeneCheck Plus
BeneCheck Plus 3-in-1

BeneCheck Plus 3-in-1 meet glucose, cholesterol en urinezuur in een toestel. De strips worden automatisch herkend.BeneCheck Plus 3-in-1
Zwangerschapstest
Urinaire Zwangerschapstest

Urinaire Zwangerschapstest van Nal von Minden
Teststrips
Teststrips - sneltesten

Sneltesten voor biochemische en drugscreen teststrips: Infectiologie , gynecologie, bacteriologie, cardiologie, oncologie, latexallergie, drugtesten,...
français | english