Sneltesten

RDSM verdeelt een uitgebreid gamma meetapparaten voor bloedchemiewaarden. Met een simpele vingerprik kan u met deze toestellen op een snelle en eenvoudige manier glycemie, cholesterolemie, hemoglobinemie en uricemie bepalen.

COVID-19 sneltest AMP
AMP COVID-19 sneltest

De AMP COVID-19 antigen sneltest is de sneltest met de beste specificiteit en sensitiviteit op de markt. De test is goedgekeurd door het FAGG
Lactaatmeter
The EDGE Lactaatmeter

The Edge lactaatmeter meet het bloedlactaatgehalte. Geheugen voor 300 lactaatmetingen. Zeer betrouwbaar volgens onafhankelijke studies en goedkope strips.
COVID-Influenza sneltest
COVID19 - Influenza sneltest AMP

De AMP CoV-2 Ag - Flu A+B sneltest laat toe om met 1 staalname zowel SarsCov te detecteren als influenza A en B en geeft resultaat in 15 minuten.
COVID-19 IgG/IgM
COVID-19 IgG/IgM sneltest

De sneltest COVID-19 IgG/IgM detecteert antilichamen in het bloed. De test toont op die manier afweer aan tegen het COVID-19 virus.
Streptokokken Sneltest
Streptokokken Sneltest

Streptokokken sneltest voor het opsporen van de stretokokkenbacterie op via een staalname in de keel. Deze test heeft een hoge sensitiviteit en specificiteit.
RSV sneltest
RSV sneltest

De RSV sneltest spoort het repiratoir syncytieel virus op via een staalname in de neus. De RSV sneltest heeft een hoge sensitiviteit en specificiteit.
Zwangerschapstest
Urinaire Zwangerschapstest

Urinaire Zwangerschapstest: uiterst gevoelig en volledig terugbetaald. Snel resultaat, hoge sensitiviteit en specificiteit, gebruiksvriendelijke sneltest
Bloedtest
Myoglobine/CK-MB/Troponine bloedtest

Diagnostische bloedtest voor myoglobine, ck-mb en troponine, voor snelle detectie van myocard infarct en betere opvolging en prognose post-infarct.
Drugtesten

Drugtesten voor speeksel. Detectie van tot 9 verschillende substanties (Oa. cocaïne, amphetamine, cannabis) in speeksel. Resultaat binnen enkele minuten.
français | english