Spirometers

RDSM biedt u een uniek gamma spirometers aan, gaande van micro-spirometers tot desktop-spirometers. De kwaliteit van de spirometrie metingen wordt gegarandeerd door de gepatenteerde turbine. Dankzij dit unieke meetsysteem moet u uw spirometers nooit meer calibreren!

Als u diagnostische spirometers, draagbare spirometers, spirometers met ingebouwde pulsoxymeter of homecare spirometers zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze diagnostische spirometers zijn uitgerust met een temperatuursensor. De weergegeven spirometriewaarden worden automatisch verbeterd naar de BTPS standaard (lichaamstemperatuur). Dankzij het gebruikte meetprincipe moeten onze spirometers bovendien niet gecalibreerd worden.

Spirometers

Al onze spirometers zijn hieronder weergegeven. Klik op de afbeelding of de naam van de spirometer om meer details te krijgen.

RDSM heeft uitgebreide ervaring met klinische studies met spirometers.

"Feit is, hoe dan ook, dat spirometrie waardevoller is dan een ECG om de premature dood na een hartaanval te voorspellen en daarvoor een deel zou moeten zijn van het doktersonderzoek."
Thomas L. Petty